FIN

Ilmastokirkko on uskonnollisesti sitoutumaton esitystaideprojekti ja löyhä kollektiivi, joka tutkii ekologisen kriisin ja pyhän suhdetta. Projektin ovat käynnistäneet näyttelijä-esitystaiteilija Laura Marleena Halonen ja dramaturgi Ronja Louhivuori vuonna 2017. Esitysten tekemisen lisäksi Ilmastokirkko järjestää työpajoja ja ottaa aktiivisesti osaa suomalaiseen ja kansainväliseen ilmastoliikkeeseen.

Kutsu meidät esiintymään, pitämään työpajaa, puhumaan tms.!

ENG

Ilmastokirkko (The Climate Church) is a performing art project and loose collective initiated in 2017 by actor/performance-maker Laura Marleena Halonen and dramaturge Ronja Louhivuori. The project explores the relationship between ecological crisis and sacred. Along with making performances, Ilmastokirkko organizes workshops and takes part in environmental activism.

Book us!